VÅRE TJENESTER

Prosjektledelse, maritim design og engineering

Trosvik Engineering har høy kompetanse innen prosjektledelse og engineering, og spiller en viktig rolle i de fleste prosjektene som utføres i Trosvik Industri og Trosvik Yard. Vi kan tilby konseptutvikling, grunnleggende og detaljerte engineeringspakker og total prosjektstyring for konverteringssprosjekter (retrofit).

Trosvik er en del av Green Industry Cluster som drifter den spissede miljøteknologiklyngen Industrial Green Tech. Klyngen er etablert og opptatt i Innovasjon Norges klyngeprogram, som har en felles ambisjon om å utvikle verdens første klimapositive industriregion.

Trosvik er en del av en miljøteknologiklynge som har en felles ambisjon om å utvikle verdens første klimapositive industriregion!

FORSKNING OG UTVIKLING

Nye løsninger for en mer bærekraftig utvikling

I Trosvik Engineering har vi også god takhøyde og kultur for å komme med nye kreative ideer og løsninger som kan bidra til mer bærekraftig utvikling.

Dette har blant annet resultert i spennende forsknings- og utviklingsprosjekter som Trosvik Fjordfarm og Clean Seachest.

TROSVIK FJORDFARM

Trosvik Fjordfarm er et lukket oppdrettskonsept med patenterte løsninger. Dette vil kunne bidra til betydelig mindre miljøforurensing og dermed mer bærekraftig fisk- og sjømatoppdrett i fremtiden.

CLEAN SEACHEST

Clean Seachest er et forsknings- og utviklingsprosjekt der målet er å hindre translokasjon og spredning av fremmedarter i havet via skip, og dermed redusere de negative følgene det får for miljøet og livet i havet. Samtidig vil våre løsninger også bidra til å redusere vedlikeholdsbehov og driftsutfordringer på skip.

KONTAKT OSS

Har du et spennende grønt prosjekt på gang?

Har du spørsmål om et konkret eller tenkt utviklingsprosjekt som vi kanskje kan bistå deg i? Ta gjerne kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat! Bruk skjemaet, eller ta kontakt med daglig leder Kate Hansen direkte på tlf. +47 948 14 427 eller e-post kathryn.lee.hansen@trosvik.no

TROSVIK ENGINEERING
Strømtangvegen 17C
3950 BREVIK

E-post: contact.te@trosvikmaritime.no

Send oss en melding!

Kontakt oss (alle avdelinger)

"*" obligatorisk felt